5 goda anledningar att tona dina rutor hos oss i Borlänge

Om du väljer att tona din bils rutor i Borlänge får du det svalare samtidigt som personer utanför inte får någon insyn. Det bidrar även till att du slipper starkt solljus och UV-strålning, som annars bleker din bils inredning. Här kan du läsa om goda anledningar att tona rutorna i din bil.

Solfilmens många positiva egenskaper.

Idag är det vanligt att tona sina rutor i Borlänge så att bilen får en fräckare design men också på grund av solfilmens många positiva egenskaper. När du ska tona rutorna på din bil bör du anlita en professionell solfilmsmontör som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att arbetet ska bli utfört korrekt och med högsta kvalitet för maximal livslängd. Vi hos Solfilmsmontage Dalarna utför tjänster åt privatpersoner och företag i Dalarna. Kontakta oss för fri konsultation då du ska tona dina rutor i Borlänge.

5 anledningar till att tona rutor

  1. Slipp bländande sol och värme – Med en solfilm slipper du solens starka sken samtidigt som du stänger ute värmen vilket gör bilens kupé svalare. Dessutom kan en tonad bakruta bidra till att du slipper bli bländad i bakspegeln av bakomvarande bilar under kvällstid.
  2. Eliminerar UV-strålning – Med tonade rutor kan du stänga ute upp till 99 % av UV-strålningen. Det innebär att de som färdas i bilen inte utsätts för farlig UV-strålning men även att bilens säten och instrumentpanel skyddas från att bli blekta.
  3. Insynsskydd – Om din bil har tonade rutor blir det svårare för förbipasserande att se in i bilen vilket också bidrar till att dina ägodelar inte exponeras för eventuella inbrottstjuvar.
  4. Skydd mot glassplitter – Med en solfilm hålls rutorna ihop bättre då de krossas vilket minskar risken för splitterskador vid en olycka. Dessutom gör filmen att det är svårare för inbrottstjuvar att krossa en ruta.
  5. Snyggare design – Med tonade rutor får din bil en fräckare design. Du kan välja mellan ett flertal olika toner beroende på hur pass mörk solfilm du vill ha monterad.

Vi kan hjälpa dig att tona rutor hos oss i Borlänge

Om du planerar att tona rutorna på din bil kan du vända dig till oss på Solfilmsmontage Dalarna som är proffs på solfilm i Dalarna. Våra duktiga solfilmsmontörer är utbildade på de flesta solfilmer som finns på marknaden och utför därmed arbetet korrekt och med högsta kvalitet. Vill du få hjälp med att montera solfilm på din fastighet eller din bil kan du kontakta oss för att få ett prisförslag eller för att boka ett kostnadsfritt möte. Vi kan då inspektera dina fönster, bistå med konsultation och därefter lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.