Vector (2)

Säkra dina fönster

Skyddsfilm för garage, fordon och kontor

Försvåra inbrott i fastigheter och i fordon med skyddande säkerhetsfilm. Skyddsfilmen hindrar fönsterrutorna från att splittras när de går sönder vilket avsevärt försvårar för inbrottstjuven att ta sig in. Lösningen fungerar bra som ett komplement till larm.

Vector (3)
Varianter av skyddsfilm

Olika tjocklek. Det finns ett spektrum av möjligheter när det kommer till säkerhetsfilm. Vi hjälper dig att komma fram till en lösning som passar dig.

Kombinera med solfilm. Om du vill ha skydds- och solfilm i ett kan vi ordna det. Precis som med andra lösningar finns de i olika grader av transparens.

Fråga oss vid specialbehov. Det finns många möjligheter – fler än vad som överskådligt kan förklaras på en hemsida. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att komma fram till den bästa lösningen för dig. Våra solfilmer uppfyller europeiska normen EN 12600.

Sakta ner inbrottet med skyddsfilm

Gör det svårare att bryta sig in. Med våra säkerhetsfilmer ges ungefär samma effekt som framrutan på en bil. Filmen förhindrar glaset från att splittras. Detta försvårar för inbrottstjuven.

Vinn tid. Om du har dyrbara saker i ditt garage kan de extra minuterna det tar för inbrottstjuven att ta sig in göra att du får ha prylarna kvar. Eller att polisen hinner komma och gripa tjuven/tjuvarna.

Dubbla filmer. Det går att fästa en film på insidan av glaset, och en på utsidan. Välj en av de tjockare filmvarianterna, och du har ett väldigt gott skydd. Åtminstone om inbrottstjuven försöker ta sig in fönstervägen.