Vector (2)

Detta är vad Josefin på BRF Ringen hade att säga om Solfilmsmontage Dalarna

Vector (2)
citat-orange-upp-och-ner

Nu när temperaturen sjunkit med 30-40 på balkongen tack vare solfilmen så är lägenheten inte alls jämförbar med innan.

citat-orange
Vector (3)
Ikon-somo-7
Varför kontaktade ni Solfilmsmontage Dalarna?

Bor i en lägenhet som har inglasad balkong, lägenheten ligger även i solläge – vilket gjorde att jag knappt kunde vistas i lägenheten för den blev så otroligt varm. Tog kontakt med solfilmsmontage efter jag blivit rekommenderad att solfilm kunde hjälpa med att blockera solen och värmen och därmed sänka inomhustemperaturen. Vilket fungerade otroligt bra!

Asset 29
Vilken solfilm valde ni?

Fusion 45 invändig keramisk

Asset 30
Hur många fönster gjordes?

Ikon-somo-9
Hur blev resultatet?

Jag lär säga att det slog mina förväntningar, skillnaden som blev utav solfilm på rutorna har förändrat hela min inomhusmiljö! Innan så var lägenheten knappt beboelig under de varma sommardagarna, men med solfilm på rutorna så tränger värmen inte in i lägenheten på samma sätt alls. Min inglasade balkong var som en bastu och den värmen tog sig in i lägenheten – nu när temperaturen sjunkit med 30-40 på balkongen tack vare solfilmen så är lägenheten inte alls jämförbar med innan! Och ett extra plus var att solfilmen inte mörkade ner mina rutor, så jag har samma ljusinsläpp men inte samma värme påslag!

Ikon-somo-13
Skulle ni rekommendera Solfilmsmontage Dalarna till en vän?

Jag rekommenderar alla jag springer på om att fixa samma lösning som jag har! Jag kunde verkligen inte varit nöjdare, och det är inte förens man själv får uppleva det som man förstår just hur mycket det verkligen hjälper!