Vår personal i Dalarna tipsar om de bästa solfilmerna för dig

Vilken solfilm i Dalarna som är bäst för din fastighet beror till stor del på vilka behov du har. Du kan välja en solfilm som kombinerar flera olika egenskaper som exempelvis insynsskydd, skydd mot ljus och värme samtidigt som det förstärker ditt fönster. Läs mer om solfilm här.

Solfilm för hus och kontor

När du funderar på att montera solfilm på ditt hus eller för ditt kontor finns det många olika typer av solfilm i Dalarna att välja mellan. Vilken solfilm som passar dig bäst beror främst på vilka egenskaper du vill ha för din fönsterfilm. En fördel med solfilm är att den kan kombinera olika egenskaper vilket gör att den klarar av ge olika typer av skydd. Om du vill få mer information om vilken solfilm som bäst uppfyller dina krav kan du kontakta oss på Solfilmsmontage Dalarna

Dekorfilm

Med dekorfilm kan du ge dina fönster ett insynsskydd med en snygg design. Dekorfilm är populärt att sätta på butiksfönster eller på fönsterpartier inne på ett kontor. Utöver insynsskydd kan du även ta del av egenskaper som skydd mot ljus, värme och UV-strålning.

Solfilm för att skapa ett behagligare inomhusklimat

Fönster i en fastighet är den byggnadsdel som direkt påverkar fastighetens inomhusklimat. Under varma, soliga dagar släpper fönster igenom värme in i fastigheten och under vintern så sker stora värmeförluster ut genom fönstren.

För dig i Dalarna kan en effektiv solfilm reducera värmeinstrålningen under varma dagar vilket bidrar till att sänka temperaturen med upp till 10 grader. Under vintern fungerar solfilmen som isolering vilket minskar värmeförlusterna och därmed även energikostnaderna för uppvärmningen. Genom att välja rätt solfilm för dina fönster kan du få ett behagligt inomhusklimat året om.

Solfilm för fordon

Om du vill begränsa insyn i din bil men även få ett skydd mot intensivt solljus och värme kan du välja att tona din bils rutor. Solfilm för fordon finns i flera olika toner vilket även bidrar till att höja din bils utseende.

Anlita oss när du behöver solfilm monterat i Dalarna

Solfilmsmontage Dalarna har under flera års tid erbjudit tjänster till privatpersoner, företag och kommuner. Vi har specialiserat oss på solfilm för fastigheter i Dalarna och att erbjuda tonade rutor för fordon. Vi har skickliga solfilmsmontörer som varit verksamma i många år i branschen vilket gör att det finns en stor kunskap och massor av erfarenhet inom området. Det betyder att du kan vara trygg med att du får arbetet utfört med högsta kvalitet vilket ger din solfilm en lång livslängd och maximal funktion. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte så att vi kan inspektera dina fönster och diskutera dina behov.